Sarah de Vreugd

Sarah heeft een liefde voor eten en goede wijnen. Daarnaast houdt ze van sporten en is ze werkzaam als sport en lifestylecoach.

Bij Juniper & Kin eet je op 78 meter hoogte ingrediënten uit eigen kas.

Bij Juniper & Kin eet je op 78 meter hoogte en de gerechten zijn op basis van ingrediënten uit eigen kas. Een spectaculair uitzicht en goed eten, de ideale avond uit.

Baretto: traditioneel Italiaanse gerechten en espresso aan de bar

Bij Baretto eet je verrassende Italiaanse gerechten. Allemaal home-made met veel recepten uit de familie. Een plek waar je je direct thuis voelt.

Bij Escobar draait het nu om de Venezolaanse keuken

Escobar stond tot nu toe bekend als een plek waar je drankjes kan doen en Spaanse tapas kan eten. Met chef Fernando Paez Magro als nieuwe aanwinst verandert dat.

Franse keuken met een Nederlandse twist: Bistro Berlage heeft een nieuwe kaart

Sinds december 2017 kun je bij Bistro Berlage de hele dag en avond terecht om te eten. Wij gingen langs om de nieuwe kaart te proeven.

Van venkelworst naar Porky Porchetta met Brandt en Levie en Ellis Gourmet Burgers

De eerste hamburger van worstenmakers Brandt en Levie is een feit. Samen met restaurant Ellis Gourmet Burgers creëerden zij de ‘Porky Porchetta’.

Nieuwe opvallende plek: De Kop van Oost

Bij de Kop van Oost kun je terecht voor koffie, lunch, cocktails (of borrels) en diner. Culinair, maar voor een fijne prijs. Met een bijzondere plek aan het water en uitzicht op de molen van Brouwerij ’t IJ.