Seán van Zon

Stagiaire

Seán voelt zich al vanaf jongs af aan aangetrokken tot Rotterdam. De drang om de stad culinair te ontdekken is nooit ver weg. Je mag hem altijd wakker maken voor een goed stuk vlees. Chinees, Italiaans, Grieks, of eten uit het Midden-Oosten, Seán vindt het allemaal lekker. Geboeid door obscuur eten probeert hij vaak nieuwe dingen en staat hij voor alles open.

Een betere wereld: Vuurtoreneiland is een baken van duurzaamheid

In deze serie gaan we langs zaken die het lokaal en/of duurzaam aanpakken. Deze keer gaan we langs Vuurtoreneiland en spreken we Thijs Steur en Wouter Denessen over hun visie.

Guts & Glory verandert naam naar Guts

Guts & Glory verandert zijn naam naar Guts. Ook het concept gaat op de schop. Wij spraken met mede-eigenaresse Johanneke van Iwaarden over die veranderingen.

Meer dan een zakendistrict; 11 restaurants op de Zuidas

De Zuidas is naast een businessdistrict ook een plek waar je lekker kunt eten en drinken. Daarom zochten wij elf restaurants op de Zuidas.

Bright Kitchen brengt plant-based dark kitchen naar Amsterdam

Bright Kitchen heeft in de Jordaan een dark kitchen geopend die als doel heeft plant-based te zijn. Wij spraken met oprichter Rens Bekkers over zijn restaurant.

Een betere wereld: Bolenius pakt het lokaal aan

In deze serie gaan we langs zaken die het lokaal en/of duurzaam aanpakken. Deze keer gaan we langs Bolenius en spreken we met Luc Kusters over zijn visie.

Een kijkje buiten de keuken van Ron Blaauw

Wij spraken met top chef Ron Blaauw over zijn favoriete restaurants in Amsterdam, de rest van Nederland en het buitenland.