Simonette Verwoest<

Simonette Verwoest

Blogger

Merk- en communicatieprofessional. Hangt het geloof aan dat eten het leven leuker maakt maar dat je met gezond nog langer van het leven kunt genieten. Pluist daarom alle etiketten uit en is wars van pakjes & zakjes. Niet vega maar veel doller op groenten dan op vlees(vervangers) en vis. Rijd om voor biologisch en zou het liefst zelf een groententuin hebben (maar komt niet verder dan een adoptie-appelboom en een kruidentuintje op het dakterras).

Seoul Sista: DIY Korean BBQ

De Buik schoof aan bij Seoul Sista in de Reguliersdwarsstraat, die klassiekers van de Koreaanse keuken heeft waarvan je er een paar zelf bereidt op de BBQ.

Restaurant R: groots in circulaire gastronomie

De Buik bracht een bezoek aan Restaurant R, een pop-up in The Manor Amsterdam waar Bryce bewijs levert voor het hand-in-hand gaan van circulariteit en gastronomie.

De magie van Elixer werkt ook in Oost

Elixer zit sinds vorig jaar in Oost. De Buik ging langs om de eclectische stijl te bewonderen en de huisgemaakte, duurzame gerechten te proeven.

Een ode aan Dona

Een ode aan de Dona, de vrouw en in het bijzonder, aan de grootmoeders van Diogo en Sjors, de eigenaren van Dona. Lees hier onze ervaring bij het Portugese restaurant.

Amstelveen is om te smullen deze herfst

Drie Amstelveense toppers; Saam, Aan de Poel en Micaro presenteerden culinaire kunst en de Buik was erbij.

Love Lova

De Buik ging langs bij Lova, de zaak van de Braziliaanse Natalia aan de Haarlemmerdijk. Natalia brengt de gerechten goed op smaak, vaak met veel verse groenten.