Sophie Blokland<

Sophie Blokland

Redactiemedewerker

Sophie is student journalistiek aan de Fontys in Tilburg. Ze is dol op eten; zelf gekookt, maar klaagt ook zeker niet wanneer iemand haar wat lekkers voorschotelt. Haar verslaving? Chocola.

Eten in het Caribische oerwoud bij restaurant Mondi

The College Hotel in Amsterdam heeft een nieuw restaurant: Mondi met een fusion van de Latijns-Amerikaanse en Caribische keuken, opgezet door chef-kok Justin Niessen.

Terug naar heerlijk à la carte bij De Juwelier

De Juwelier is de nieuwste zaak van Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot. Geniet van ouderwets à la carte met de technieken van nu.

Deze zeven horeca-aanpassingen mogen van ons zeker na corona blijven

Corona heeft niet alleen maar negatieve gevolgen gehad voor de horeca. Wij zetten de voordelen op een rijtje.

Fort Negen: de buurtbakkerij waar ambacht centraal staat

Fort Negen is een nieuwe, ambachtelijke buurtbakkerij in Amsterdam. Je kan er terecht voor super vers brood en verse, zelfgemaakte croissants.

Republiek Bloemendaal: het strandpaviljoen waar jij het hele jaar rond kan genieten

Republiek Bloemendaal is een groot strandpaviljoen aan het strand van Noord-Holland. Het heeft een groot terras en je kan er het hele jaar rond terecht.

Deze bijzondere terrassen zijn speciaal geopend voor de heropening van de horeca

Deze vijf horecazaken hebben een bijzonder terras speciaal geopend voor de heropening van de horeca.