Sophie Blokland
Redactiemedewerker
Sophie is student journalistiek aan de Fontys in Tilburg. Ze is dol op eten; zelf gekookt, maar klaagt ook zeker niet wanneer iemand haar wat lekkers voorschotelt. Haar verslaving? Chocola.
Redactiemedewerker
Sophie is student journalistiek aan de Fontys in Tilburg. Ze is dol op eten; zelf gekookt, maar klaagt ook zeker niet wanneer iemand haar wat lekkers voorschotelt. Haar verslaving? Chocola.
The College Hotel in Amsterdam heeft een nieuw restaurant: Mondi met een fusion van de Latijns-Amerikaanse en Caribische keuken, opgezet door chef-kok Justin Niessen.
De Juwelier is de nieuwste zaak van Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot. Geniet van ouderwets à la carte met de technieken van nu.
Corona heeft niet alleen maar negatieve gevolgen gehad voor de horeca. Wij zetten de voordelen op een rijtje.
Fort Negen is een nieuwe, ambachtelijke buurtbakkerij in Amsterdam. Je kan er terecht voor super vers brood en verse, zelfgemaakte croissants.
Republiek Bloemendaal is een groot strandpaviljoen aan het strand van Noord-Holland. Het heeft een groot terras en je kan er het hele jaar rond terecht.
Deze vijf horecazaken hebben een bijzonder terras speciaal geopend voor de heropening van de horeca.
Geniet van de volgende voordelen: