Vivian Paarlberg

Blogger

Als fervent verhalenvertelster brengt ze haar enthousiasme graag over op anderen. Al schrijvend of in een gesprek. Eten is het grootste vermaak op aard en een dag geen kaas is een dag niet geleefd. Ze haalt graag het onderste uit de kan, of wijnglas. En switcht met gemak van serieuze onderwerpen naar onderbroekenlol. Alles mag, maar never be normal.

Van Borrelplank naar een eigen borrelbar: Floor Reitsma over Restaurant Compartir

Floor Reitsma is met Borrelplank Amsterdam en Restaurant Compartir hard op weg naar een Amsterdams borrel imperium. Wij spraken haar over het avontuur als beginnend ondernemer in de Spaarndammerstraat.

Restaurant Senses prikkelt alle zintuigen: ja, ook het zesde...

Restaurant Senses, onder leiding van chef Lars Bertelsen, staat bekend om onconventionele gerechten die al je zintuigen prikkelen.

Van food flamingo tot party pigeon: bij de Kanarie Club is iedereen welkom

Een vogelvrij concept voor vroege vogels, flexwerk flamingo’s, nachtuilen en party pigeons, waarbij je moeiteloos vanachter je laptop de nacht in rolt.

Een culinaire experience bij Ron Gastrobar Indonesia Downtown

Van kleurrijke rijsttafels en sensationele cocktails tot dansende draken en spicy sambal. Welkom in de Urban Jungle van Ron Gastrobar Indonesia Downtown.

Stap in de wondere wereld van Cecconi's

In het Italiaanse restaurant Cecconi's, dat zit in het exclusieve Soho House, kun je de luxe proeven.

Een ouderwets avondje op chic met de komst van LIER in Het Concertgebouw

In Het Concertgebouw is restaurant LIER geopend onder leiding van chef Erwin Oudijk. Wij schoven aan in het glazen gebouw en proefden van de kaart.