- Maaltijd
- Lunch
- Stadsdeel
- West
- Keuken
- Italiaans
- Soort zaak
- Afhaalrestaurant
- Maaltijd extra
- Afhaal, Pasta
- Prijsniveau
- Betaalbaar
Bij Hotel Pontsteiger vind je dit lunch en déjeuner dinatoire concept dat zich helemaal richt op de bekende Italiaanse gevulde deegwaren. Je eet ze in flights (als je dat wil), dus je kan meerdere varianten in een keer proeven. Denk aan paddenstoelen met rode wijn of cavola nero met aardappel of ricotta met citroen. Je kan binnen genieten en/of ze makkelijk afhalen en thuis opeten.
Rue de Ravioli is opgezet door Amsterdamse topchefs Robert Kranenborg (tegenwoordig Thrill Grill, vroeger van onder meer La Rive) en Vincent Wijers (van Spine and Marrow).
Rue de Ravioli in het Pontsteigergebouw is een beetje Italiaans en Frans. Wij spraken topchef Robert Kranenborg over het ontstaan en de nieuwe plek.
Geniet van de volgende voordelen: