- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Keuken
- Frans, Nederlands
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Table d’hote
- Prijsniveau
- Kleine prijs
De kas midden op het terrein van de Groente Amsterdammer op het landgoed Rorik is omgebouwd tot restaurant. Op een steenworp afstand van de A9 (vandaar wegrestaurant) in het boerenland net voorbij de Zwarte Markt van Beverwijk koken Kees Elferink (ex Marius) en Lenny Ystra (ex De School) rondom in de avond een echt farm-to-table menu.
De keuken is nog wat provisorisch dus Kees werkt vanuit de Pipowagen. Is het heel warm, dan wordt er op het terras naast de kas geserveerd. Hier eet je van het land en tegen prijzen van voor corona en zelfs de (Europese) wijnkaart is heel fijn geprijsd. Tussen de middag is er met Café Picknick een leuke lunchplek met een veel groenten.
Restaurant Zacht Staal op Landgoed Rorik in Amsterdam serveert seizoensgebonden farm-to-table menu’s in Franse stijl. Met een eigen bistro en camping.
Geniet van de volgende voordelen: