close
navigation
Bekijk 712 restaurants op de kaart
filter_list Voeg meer filters toe close Verberg filters
Voeg filters toe

Rubrieken

Minder

Auteurs

Meer (6)
Sorteer op: 
Verhaal toevoegen aan favorieten De ene Buik is de andere niet

"Amsterdam en Rotterdam. Twee prachtige steden," aldus Jean-Paul Schaddé, medeoprichter van Cityguys. Hij vertelt zijn visie op de twee steden.

Verhaal toevoegen aan favorieten Joris Bijdendijk: ‘Amsterdam wordt steeds meer een brandhaard voor jong talent’

Joris Bijdendijk schrijft een column voor de Buik: Amsterdam wordt steeds meer een gastronomische trekpleister en een brandhaard van jong talent.

Verhaal toevoegen aan favorieten In Amsterdam kan het altijd groter, beter, best

Iris van Seben is stadscoördinator van Amsterdam en schrijft een column over haar bevindingen over Amsterdam en de keuzestress in onder andere de foodcultuur.

Verhaal toevoegen aan favorieten Als dit alles voorbij is

De impact van de coronamaatregelen maakt steeds meer duidelijk wat de horeca betekent voor ons leven.

Verhaal toevoegen aan favorieten De nieuwe coronamaatregelen: een tweede horeca lockdown

Op 13 oktober 2020 zijn tijdens de persconferentie de nieuwe coronamaatregelen bekendgemaakt, waaronder een tweede lockdown voor de horeca.

Verhaal toevoegen aan favorieten De Buik: een jaar midden in de Amsterdamse foodcultuur

De Buik van Amsterdam bestaat een jaar. Wat gebeurt er in de Amsterdamse foodcultuur? En wat deed het goed op onze site?

Verhaal toevoegen aan favorieten De ultieme zomeravond in je eigen tuin: zo organiseer je zonder stress een culinair feestje

Met A-Z Barbecue Service organiseer je, helemaal naar eigen wens, zorgeloos een ultieme zomeravond.

Verhaal toevoegen aan favorieten Milan Arandelovic over de magie en het eigenzinnige karakter van Amsterdam

Als iemand in Amsterdam zich met recht Europeaan mag noemen is het Milan Arandelovic. Hij geeft zijn visie op de Amsterdamse foodcultuur in deze column.

Verhaal toevoegen aan favorieten Guus Thijssen: Of ik columns wilde schrijven voor De Buik?

Guus Thijssen is gastronomisch verhalenverteller – hij bevindt zich op het snijvlak van concepten en de keuken. We vroegen hem een column te schrijven.

Verhaal toevoegen aan favorieten Dit is de nieuwste trend in Amsterdam: restobars

In Amsterdam zijn ze er ineens: de restobars. Wij doken in dit fenomeen, leggen uit waar het vandaan komt en spotten een aantal voorbeelden van deze trend

Mis je een restaurant op de Buik, of kloppen deze gegevens niet?! Geef het aan ons door »