Hoewel de zomer vaak wat rustiger is qua nieuws, zagen we toch weer twee nieuwe horecazaken in de stad.
Hoewel de zomer vaak wat rustiger is qua nieuws, zagen we toch weer twee nieuwe horecazaken in de stad.
Houd je van Italiaanse broodjes en pasta’s, dan ken je Lusso, een afhaalzaak in de Vos in Tuinstraat, schuin tegenover Hotel Des Indes. De eigenaren, vader en twee zonen, hebben eind augustus een tweede vestiging geopend in de Theresiastraat. Met ook daar op het menu de lekkere broodjes die we kennen van Lusso, zoals bijvoorbeeld de ‘Palermo’, met pancetta, peperige pecorino, rucola en tapenade van olijven.
Theresiastraat 48
Het had nogal wat voeten in het zand, maar het al jaren leegstaande, golfvormige pand op de boulevard heeft met Silver Beachclub eindelijk een nieuwe eigenaar. Vooralsnog is Silver Beachclub een pop-up, met een menu dat wekelijks verandert. Het restaurant blijft in principe tot eind oktober geopend, maar als het goed loopt, plakken ze daar de winter aan vast en gaat mogelijk ook de bovenste verdieping open voor gasten.
Strandweg 180
De Buik zet aan het einde van iedere maand de nieuw geopende restaurants op een rijtje. Met in juli vier zaken in verschillende segmenten.
De Buik ging langs bij Banhmi & Caphe aan de Prinsestraat voor de bánh mì, de Vietnamese baguette.
Aan de rand van de zee opent eind september een plek waar koken en beleving samensmelten: Selene. Het geesteskind van chef Lorenzo.
Geniet van de volgende voordelen: