Jelle van der Meulen

Blogger

Na een korte carrière in de keuken realiseerde Jelle zich dat hij beter over eten kon schrijven dan het klaarmaken. Als geboren en getogen Hagenaar is hij gek op Indonesisch eten, maar je maakt hem met alles blij, als het maar lekker is: van Mexicaans tot Italiaans, van een hamburger tot een bitterbal. Jelle is journalist en was hoofdredacteur van de Buik van april 2023 tot september 2024.



Deze restaurants openden in augustus in Den Haag

In augustus openden twee nieuwe zaken hun deuren in Den Haag: een broodjeszaak in de Theresiastraat en een pop-up restaurant in Scheveningen.

Kruidige sauzen en boterige naan bij Mad’Ras

Mad’Ras in de Piet Heinstraat heeft in korte tijd een flinke reputatie opgebouwd. De butter chicken en Mutton Rogan Josh smaken bijzonder goed.

Nieuwe restaurants in juli in Den Haag

De Buik zet aan het einde van iedere maand de nieuw geopende restaurants op een rijtje. Met in juli vier zaken in verschillende segmenten.

Pop-up: Vlees van CRU op het strand

Bij Sol Beach staan tot eind augustus de koks van CRU hun vleeskunsten te tonen in een collab met Don Papa Rum. Dat is smullen, weet de Buik na de opening.

Mi Tera vernieuwt, verrast en verblijdt

Met het Caribisch-Mexicaanse restaurant Mi Tera is de Denneweg weer een goed restaurant rijker. We proeven beheerste, maar spannende gerechten.

Het gezellige Le Gone is niet voor de kinderachtige eter

Bij Le Gone op het Noordeinde eten we heerlijke klassiekers uit Lyon. Zoals de uitgesproken andouillette, worst gemaakt van de ingewanden van varken.