Kirsten Reininga<

Kirsten Reininga

Blogger

Kirsten is gefascineerd door de lokale voedingssector. Ze heeft een grenzeloze nieuwsgierigheid naar de verhalen achter lokale producten, makers en ondernemers en deelt haar passie hiervoor en kennis hierover graag met anderen. In het dagelijks leven werkt ze als bakker bij zuurdesembakkerij Meneer Leffers in Delft en is ze daarnaast veel in haar eigen keuken te vinden om met de lekkerste (lokale) ingrediënten smaakvolle gerechten te bereiden.

Bakkerij en restaurant Pompernikkel is als een speelruimte

Voor het derde deel van een serie over de beste bakkers van Den Haag ging De Buik in gesprek met Daan Liu, een van de oprichters van Pompernikkel.

Bakkers van Bro maken gewoon wat zij lekker vinden

In het tweede deel van een serie over de beste bakkers van Den Haag: Alexander van den Kleyenberg en Bas Bergamin, oprichters van bakkerij Brood van Bro.

Grieks in een modern jasje bij Yfí

Te midden van de dorpse gezelligheid in de Rijswijkse Herenstraat vind je het meditteraanse restaurant YfÍ. Daar eten we moderne Griekse gerechten.

Bakkers Bartine: ‘Wij hebben het lekkerste zuurdesembrood van Den Haag’

In een nieuwe serie gaat de Buik op zoek naar de bakkers achter de lekkerste broden en patisserie van Den Haag. In deel 1: Nils en Olivier van Bartine.

Originele klassiekers bij huiselijk The Villy

In woontorens The Roofs, verscholen achter het Centraal Station, vind je The Villy. Deze gezellige zaak wil je tweede huiskamer zijn en daar slaagt het in.

FOAM is een vegan walhalla

Plantaardig, gezond, vers en lekker vullend: daar weten ze bij FOAM alles van. Dit vegan walhalla op de Frederikstraat laat zien hoe lekker vegan eten is.