Nancy Visser
Blogger
Nancy houdt van eten, er is niets dat zij niet lust. Ze is verliefd op reizen en zoekt graag de wereldkeukens op in Haagse restaurants of op de Haagse markt om zelf achter de pannen te kruipen.
Blogger
Nancy houdt van eten, er is niets dat zij niet lust. Ze is verliefd op reizen en zoekt graag de wereldkeukens op in Haagse restaurants of op de Haagse markt om zelf achter de pannen te kruipen.
Ricky Toet opende in 2023 de gezellige pizzabar Crosta, in de Keizerstraat achter de boulevard. Daar eten we goede pizza en lekkere antipasti.
Koekela is in Rotterdam een begrip, in Den Haag nog niet helemaal. Wij gaan voor de huisgemaakte taarten en Amerikaanse koekjes graag naar het Bezuidenhout.
Bistro Catch-up is een restaurant met een urban uitstraling en een kaart vol populaire klassiekers. Zoals steak tartare, gamba's uit de pan en Eton mess.
Bij Hotel Des Indes, het oudste, roemrijke Haagse hotel, genieten we van de fameuze high tea. We proeven scones, Franse kip en allerlei lekker zoet gebak.
De familie Roeleveld bouwt gestaag aan een horeca-imperium in Scheveningen. In 2022 opende wine & seafoodbar Areia, waar we heerlijke vis eten.
Bij Iberia, een Georgisch restaurant in de Rusthoekstraat in Scheveningen, eten we Georgisch comfort food, zoals khinkali, Georgisch vlees en khachapuri.
Geniet van de volgende voordelen: