Nancy Visser<

Nancy Visser

Blogger

Nancy houdt van eten, er is niets dat zij niet lust. Ze is verliefd op reizen en zoekt graag de wereldkeukens op in Haagse restaurants of op de Haagse markt om zelf achter de pannen te kruipen.

Keizerlijke pizza bij pizzabar Crosta

Ricky Toet opende in 2023 de gezellige pizzabar Crosta, in de Keizerstraat achter de boulevard. Daar eten we goede pizza en lekkere antipasti.

Koekela, dat is andere koek

Koekela is in Rotterdam een begrip, in Den Haag nog niet helemaal. Wij gaan voor de huisgemaakte taarten en Amerikaanse koekjes graag naar het Bezuidenhout.

Populaire klassiekers bij Bistro Catch-up

Bistro Catch-up is een restaurant met een urban uitstraling en een kaart vol populaire klassiekers. Zoals steak tartare, gamba's uit de pan en Eton mess.

Hoogstaande high tea bij Hotel Des Indes

Bij Hotel Des Indes, het oudste, roemrijke Haagse hotel, genieten we van de fameuze high tea. We proeven scones, Franse kip en allerlei lekker zoet gebak.

Alle dagen verse vis bij Areia

De familie Roeleveld bouwt gestaag aan een horeca-imperium in Scheveningen. In 2022 opende wine & seafoodbar Areia, waar we heerlijke vis eten.

Georgisch comfort food bij Iberia

Bij Iberia, een Georgisch restaurant in de Rusthoekstraat in Scheveningen, eten we Georgisch comfort food, zoals khinkali, Georgisch vlees en khachapuri.