Niels van Laatum

Blogger

Niels is een wijnman in hart en lever. Proeft, ervaart en schrijft. Van content voor wijnimporteurs en artikelen in magazines tot zijn eigen boek. Altijd op zoek naar het verhaal achter de mens én de wijn, met een voorkeur voor bio(dynamisch) en natuur. Ook te boeken voor proeverijen en masterclasses over natuurwijn.

Wijnmakerslunch Weingut Dönnhoff bij Bouzy Restaurant

Weingut dönnhoff presenteert zijn mooiste wijnen en Bouzy restaurant zorgt voor een smakelijk, bijpassend menu voor de wijnmakerslunch aan de Mauritskade.

The Hague Social Club: vrolijk van ‘spelen met wijn’

The Hague Social Club: wijnbar in Den Haag met 104 zelftapwijnen, creatieve bites en nostalgisch sfeervol pand.

Uit de Buik Magazine: interview met Sippien Baarsma: ‘‘Er zijn geen garanties voor succes’’

We delen een paar favorieten uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een verhaal over drijvende kracht Sippien Baarsma.

De ambities van restaurant Suus

Restaurant Suus in hotel De Plesman: stijlvol dineren, topwijnen, ambitie en een vernieuwde kaart onder leiding van chef Marc Plat.

Silvi Gastrobar: een smakelijke ode aan oma

Silvi Gastrobar in Den Haag: Griekse fine dining, eerbetoon aan oma’s keuken met verfijnde smaken en warme gastvrijheid.

Van gewaagde combinatie naar uitstekend huwelijk

Harper en Burrowing Owl in Den Haag verrassen met topwijnen en verfijnde gerechten in een perfect wijn-spijs huwelijk op hoog niveau.