Niels van Laatum

Blogger

Niels is een wijnman in hart en lever. Proeft, ervaart en schrijft. Van content voor wijnimporteurs en artikelen in magazines tot zijn eigen boek. Altijd op zoek naar het verhaal achter de mens én de wijn, met een voorkeur voor bio(dynamisch) en natuur. Ook te boeken voor proeverijen en masterclasses over natuurwijn.

9 tips voor Antwerpen

Binnen een paar uur sta je in Antwerpen, waar je heerlijk een weekendje kan vertoeven. De Buik geeft een paar goede tips voor en alomvattend weekend.

Doctor doctor, een heerlijke avond bij Dr. Wines

De Buik fietste langs Dr. Wines, de wijnbar op het plekje van Wicked Wines die sinds begin juli op volle toeren draait.

Wijnmakerslunch Weingut Dönnhoff bij Bouzy Restaurant

Weingut dönnhoff presenteert zijn mooiste wijnen en Bouzy restaurant zorgt voor een smakelijk, bijpassend menu voor de wijnmakerslunch aan de Mauritskade.

The Hague Social Club: vrolijk van ‘spelen met wijn’

The Hague Social Club: wijnbar in Den Haag met 104 zelftapwijnen, creatieve bites en nostalgisch sfeervol pand.

Uit de Buik Magazine: interview met Sippien Baarsma: ‘‘Er zijn geen garanties voor succes’’

We delen een paar favorieten uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een verhaal over drijvende kracht Sippien Baarsma.

De ambities van restaurant Suus

Restaurant Suus in hotel De Plesman: stijlvol dineren, topwijnen, ambitie en een vernieuwde kaart onder leiding van chef Marc Plat.