- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Den Haag Scheveningen
- Keuken
- Nederlands, Frans
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Farm to table (kop tot staart)
- Prijsniveau
- Wat duurder
Houd je van vlees, dan moet je eens naar CRU in de Badhuisstraat, dat huist in een schitterend 19e eeuws pand. Eigenaar Alan de Vries leverde sinds 2015 wild, gevogelte en ander vlees aan Haagse horeca en begon in 2019 zijn eigen restaurant.
Achter glazen ramen aan de eetzaal zie je karkassen van vers geschoten wild hangen, aan de andere kant kijk je zo de keuken in. Het vlees is van topkwaliteit en wordt met grote vakkundigheid bereid, de wijnkaart staat vol klassiekers en een paar verrassende keuzes.
Bij CRU in de Badhuisstraat in Scheveningen draait het om wild vlees. We eten prachtige gerechten, drinken goede wijn en genieten van de ontspannen sfeer.
Bij Sol Beach staan tot eind augustus de koks van CRU hun vleeskunsten te tonen in een collab met Don Papa Rum. Dat is smullen, weet de Buik na de opening.
Restaurant CRU in Den Haag wint 'Bistronoom van het Jaar' bij de Gault&Millau Awards 2025, met ambachtelijke gerechten en een gastvrije sfeer.
Geniet van de volgende voordelen: