Hoofdredacteur van de Buik van Den Haag Jelle van der Meulen schrijft over zijn liefde voor de stad, de rijke foodcultuur en het eten dat de Buik viert.
Op 13 oktober 2020 zijn tijdens de persconferentie de nieuwe coronamaatregelen bekendgemaakt, waaronder een tweede lockdown voor de horeca.
We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de holistische cuisine.
In dit artikel kijken we naar de verschillende opties die je hebt voor een doordacht financieringsplan bij het opzetten van je horecabedrijf.
De impact van de coronamaatregelen maakt steeds meer duidelijk wat de horeca betekent voor ons leven.
Na bijna 5.000 verhalen over de lokale foodculturen van Rotterdam, Amsterdam en Utrecht, zet de Buik nu de schijnwerpers op Den Haag.
Met A-Z Barbecue Service organiseer je, helemaal naar eigen wens, zorgeloos een ultieme zomeravond.
Van leeg pand naar hotspot: zo richt je een horecazaak in met een stappenplan
Geniet van de volgende voordelen: