Nu we het hele Paasweekend thuis zijn, hebben we de tijd om uitgebreid de voorbereidingen te doen voor een Paasontbijt, -brunch of -lunch. Geen idee wat je op tafel moet zetten? De chefs van restaurant Parkheuvel*, Osteria Vera, NY Basement en Mangiare verklappen speciaal voor de Buiklezers een gerecht dat je komende Paasdagen (of erna natuurlijk) op tafel kunt zetten. Vandaag iets wat echt niet op je Paastafel mag ontbreken: de gevulde truffeleitjes van Mangiare
Mangiare
In de keuken van Mangiare wordt nog hard gewerkt om iedereen te kunnen voorzien in de beroemde pasta Parmigiano, lasagne Porcini truffel en antipasti. Bij de laatste mogen de heerlijke gevulde eitjes met truffel natuurlijk niet ontbreken. Speciaal voor de lezers van de Buik heeft het keukenteam van Mangiare een filmpje gemaakt hoe jij deze eitjes kunt bereiden, want een ei mag natuurlijk niet ontbreken op de Paastafel. Laat jij je ei nog aanbranden? Bestel ze dan lekker bij het restaurant zelf.
De ingrediënten
Eieren
Mayonaise
Truffeltapenade
Groene kruiden (naar keus)
Peper
Zout
Citroen
Gevulde truffeleieren