Op je Paasbest met de gevulde eitjes van Mangiare

Het team van Mangiare heeft een recept beschikbaar gesteld voor de Paasdagen: gevulde truffeleieren.

6 Apr 2020 Claire Tuns

blogger Claire was hoofdredacteur bij de Buik van 2018 tot 2021.

Restaurant toevoegen aan favorieten

Mangiare Oldenbarneveltstraat

Van Oldenbarneveltstraat 150, Rotterdam Maaltijd: DinerLunchBorrelen Stadsdeel: Centrum Keuken: Italiaans Prijsniveau: Betaalbaar Bekijk restaurant

Op je Paasbest met de gevulde eitjes van Mangiare

Nu we het hele Paasweekend thuis zijn, hebben we de tijd om uitgebreid de voorbereidingen te doen voor een Paasontbijt, -brunch of -lunch. Geen idee wat je op tafel moet zetten? De chefs van restaurant Parkheuvel*, Osteria Vera, NY Basement en Mangiare verklappen speciaal voor de Buiklezers een gerecht dat je komende Paasdagen (of erna natuurlijk) op tafel kunt zetten. Vandaag iets wat echt niet op je Paastafel mag ontbreken: de gevulde truffeleitjes van Mangiare

Mangiare  

In de keuken van Mangiare wordt nog hard gewerkt om iedereen te kunnen voorzien in de beroemde pasta Parmigiano, lasagne Porcini truffel en antipasti. Bij de laatste mogen de heerlijke gevulde eitjes met truffel natuurlijk niet ontbreken. Speciaal voor de lezers van de Buik heeft het keukenteam van Mangiare een filmpje gemaakt hoe jij deze eitjes kunt bereiden, want een ei mag natuurlijk niet ontbreken op de Paastafel. Laat jij je ei nog aanbranden? Bestel ze dan lekker bij het restaurant zelf.  

De ingrediënten 

Eieren
Mayonaise
Truffeltapenade
Groene kruiden (naar keus)
Peper
Zout
Citroen

Gevulde truffeleieren 

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Kunst op de golven: ontdek de juweeltjes aan boord van de ss Rotterdam

Tijdens de nieuwe rondleiding bij ss Rotterdam, de kunsttour, maak je een culturele reis langs deze kunstwerken en de verhalen die zij vertellen.

Dit zijn de restaurantopeningen in Rotterdam om naar uit te kijken in het najaar van 2025

Ook dit najaar van 2025 zet de Buik alle openingen om naar uit te kijken voor je op een rijtje. Lees hier welke je echt niet mag missen.

Ban Nok brengt de ziel van de Thaise keuken naar de Bergselaan

De Buik sprak met Kim en Rik (van Bistrot-Bar Frère) over de recent geopende Bistro Ban Nok, waar smaken en herinneringen uit Thailand generaties verbinden.