- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Centrum
- Keuken
- Nederlands, Internationaal
- Soort zaak
- Wijnbar
- Maaltijd extra
- Eigen oogst/kweek, Farm to table (kop tot staart)
- Prijsniveau
- Betaalbaar
NOTK is verhuisd naar het Deliplein.
Lukas Wiegman en Thomas Traa openen hun restobar NOTK in Supernova Hotel aan de 's Gravendijkwal. De heren hebben een liefde voor klassieke wijnen, waar je er bij hen dan ook 150 van kunt krijgen. Bij de wijn hebben ze gerechten bedacht die goed combineren met de wijnen die ze schenken. NOTK heeft veel andacht voor lokale producten en serveren wijnen en gerechten die met respect voor de natuur gemaakt zijn. Hun zelfgemaakte zuurdesembrioche is een must try.
Sommeliers Thomas en Lukas van NOTK openen hun eigen wijn- en restobar in Supernova Hotel aan de 's Gravendijkwal. Klassieke wijnen en lokaal eten.
In februari opende NOTK aan de 's Gravendijkwal. Het draait hier om drie componenten: brood, wijn en het seizoen, omlijst door goede service en kennis.
Restobar NOTK slaat de vleugels uit naar Katendrecht. De Buik spreekt met de bevriende topsommeliers Thomas Traa en Lukas Wiegman.
Geniet van de volgende voordelen: