- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Zuid
- Keuken
- Frans, Internationaal, Nederlands
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Kleine gerechtjes
- Prijsniveau
- Wat duurder
Lukas Wiegman, Sommelier van het Jaar 2024, en Thomas Traa rocken in hun wijnrestaurant NOTK op het gezellige Deliplein in Katendrecht als nooit tevoren. De heren denken duurzaam en richten zich daarom uitsluitend op Europese wijnen, waar je er bij hen dan ook 250 van kunt krijgen. Bij de wijn worden originele gerechten bedacht waarbij de nadruk ligt op biologisch en lokaal. De huisgemaakte zuurdesembrioche is een must try.
Goed bereikbaar met de Watertaxi.
Foto's Luwi Clarinda
Nederlands beste sommelier, Lukas Wiegman, en zijn compagnon Thomas Traa hebben hun vleugels uitgeslagen naar het Deliplein. De Buik ging alvast proeven.
Nick Teerds: Horecatalent van Zadkine met passie voor gastvrijheid, lokale producten en dromen van een eigen zaak.
Voor de serie Proef op de sommelier gaat Niels van Laatum in gesprek met Rotterdamse sommeliers. In deze editie Lukas Wiegman van NOTK.
Geniet van de volgende voordelen: