- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Keuken
- Nederlands, Lokaal, Biologisch
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Afhaal, Broodjes, Brunch, Eigen oogst/kweek, Patisserie
- Prijsniveau
- Betaalbaar
In de voormalige Pastoriekamer kun je dineren en uitkijken over de groene polders. Het restaurant maakt gebruik van regionale, seizoensgebonden en biologische producten. De unieke plek en het lokale en pure eten nodigen uit om er te ontbijten, lunchen en dineren, maar ook gewoon koffie drinken met een stuk taart kan bij op Hodenpijl. Op zondagmiddag kun je de proeverij proberen waarbij je elke week nieuwe smaken van het seizoen kan proeven.
Landgoed Op Hodenpijl is uniek in de omgeving van Rotterdam. Met producten uit eigen tuin en stal worden hoogstaande, creatieve gerechten bereid.
De Buik bracht een bezoek aan Op Hodenpijl waar je bewust en duurzaam kunt eten en waar je volledig kunt opgaan in alles wat de plek te bieden heeft.
Geniet van de volgende voordelen: