- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Keuken
- Frans, Internationaal, Nederlands
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Chefs table
- Prijsniveau
- Aan de prijs
- Chef
- Justin Koopman
Het pittoreske restaurant Aan de Zweth biedt de mogelijkheid om te genieten van de bijzondere plek en smaken. Justin Koopman werkt in de keuken als chef-kok en zijn vriendin Indy Chiron Akkermans is gastvrouw. Justin is een bekende naam in het Rotterdamse en kookte voor Aan de Zweth in diverse topkeukens en won enkele mooie gastronomische prijzne.
Dit restaurant is het beste te bereiken met de auto. Er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Bij Aan de Zweth serveert Justin de klassieke Franse keuken, met uitstapjes naar Spanje en Italië. Er is een menu van vier of gangen en speciale optie voor de lunch. Ook is er altijd een bijzonder menu in het seizoen. De locatie van Aan de Zweth is fantastisch, gelegen aan de Schie én aan de Zweth, met een fijn terras en prachtig histoirsch pand.
De beste manier om de keuken van De Zwethheul te leren kennen is het menu Mario’s favorieten te kiezen. Ik heb mijn lunch die dag bewust overgeslagen.
Niemand hoeft met lege maag naar de concerten op North Sea Jazz (dit weekend) te luisteren. Mario Ridder verhuist zelfs heel Zwethheul naar Ahoy.
Mario Ridder weet zijn Zwethheul in goede handen. Joris Peters zet het restaurant voort onder de naam Aan de Zweth. De Buik was bij het try-outdinner.
Sterrenrestaurant Aan de Zweth van Joris Peters biedt een ontspannen en smaakvolle uitvalsbasis aan het water, op slechts 20 minuten rijden van Rotterdam.
Justin Koopman, vroegere winnaar van Rotterdams Kooktalent, neemt Aan de Zweth over, samen met zijn vriendin Indy Chiron Akkermans.
De Buik ging langs bij Aan de Zweth*, waar verse ambitie, toewijding en liefde voor het vak wordt geademd.
Geniet van de volgende voordelen: