- Maaltijd
- Late night
- Stadsdeel
- Centrum
- Keuken
- Internationaal
- Soort zaak
- Wijnbar
- Maaltijd extra
- Snacks
- Prijsniveau
- Betaalbaar
Voor echt goede wijnen in een gezellige setting zit je aan de Hoogstraat goed bij verward. In deze wijnbar drink je meer dan 500 verschillende soorten wijn en ook voor de bierliefhebber is er volop keuze.
Ward de Zeeuw is eigenaar en sommelier van Verward. De wijnkeuze is niettemin groot, vooral van Europese komaf en veel op natuurlijke basis. Dat wat Verward bijzonder maakt is de wijnbenadering. Geen kaart, dus daarmee staat het sentiment van de gast voorop. Hier proberen ze erachter te komen wat de gast écht wil drinken. Dan laten ze de gast proeven wat ze denken dat past. Als het past, schenken ze het glas. Past het niet? Dan gaan ze net zo lang door totdat er iets passends wordt gevonden.
Bij Verward bestel je uiteraard ook mooie zelfgemaakte hapjes bij de wijn. Denk aan: rillette, steak tartare, halloumi, buikspek, witlof met bietencrème en vele andere, inmiddels klassiekers, waar de vaste gasten graag voor terugkomen.
Aanstaande vrijdag is het zo ver: Verward gaat open! Wij dronken alvast een biertje met Ward en Bas, de mannen achter deze nieuwe zaak op de Hoogstraat.
Afgelopen zomer opende Verward op de Hoogstraat. Ga erheen voor de fijne service, goede adviezen en natuurlijk de happen en dranken.
Ward de Zeeuw is eigenaar en sommelier van Café Verward. Lees hier een openhartig gesprek over familiedruk, niet willen falen en ambitieuze plannen.
Geniet van de volgende voordelen: