- Maaltijd
- Ontbijt, Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Centrum
- Keuken
- Internationaal, Italiaans
- Soort zaak
- Restaurant
- Prijsniveau
- Betaalbaar
Exact drie jaar geleden verliet Harrie Baas sterrenrestaurant Amarone. Hij verdween een tijdje van onze radar, maar vanaf begin november is hij terug in de stad met zijn eigen zaak: Harries. Een belevings deli en proeflokaal waarin al zijn kennis bij elkaar komt, “Proeven is beleven en beleven is proeven”.
Begin november 2018 wordt Harries aan de Hoogstraat geopend door voormalig mede-eigenaar van Amarone: Harrie Baas. De zaak wordt een combinatie van een Deli en een proeflokaal.
In deli en proeflokaal HARRIES laat Harrie Baas zijn gasten kennismaken met onbekende en exclusieve dranken en wijn-spijs combinaties.
Voor de serie Proef op de sommelier gaat Niels van Laatum in gesprek met Rotterdamse sommeliers. In deze editie Harrie Baas van Harrie's Wine & Deli.
Geniet van de volgende voordelen: