- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- West
- Keuken
- Mediterraans
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Grillen, Seafood
- Prijsniveau
- Betaalbaar
De Viskantine aan de Cool is na een succesvolle pop-up periode van hetzelfde team als De Machinist een vaste stek, De Machinist aan de Cool, geworden. Je kunt er nog steeds terecht voor hun lekkere visjes, maar ze serveren vanaf heden ook wisselende vleesgerechten.
Boven de 20 graden is de Machinist aan de Cool iedere dag geopend. Zeker een aanrader als je op een mooie zomerdag lekker op een terras aan het water wil neerploffen. Helemaal aansluitend hierbij is dat je niet hoeft/kan reserveren, je ploft dus echt spontaan neer.
Bij Viskantine aan de Cool (achter De Machinist) kun je - bij goed weer - met je voeten in het zand, verse vis van de gril eten. Ruim en variërend aanbod.
Viskantine aan de Cool zorgt voor het ultieme 'vakantie-in-eigen-stad-gevoel': de geur van geroosterde vis, de voeten in het zand en het water aan de zij.
Niet op vakantie dit jaar? Geen nood, ga naar Viskantine aan de Cool en waan je even in de zonnige Mediterranee.
Bij de Viskantine aan de Cool waan je je aan de Spaanse Costa. Verse vis, frisse bijgerechten en het briesje uit de Coolhaven maken een bezoekje aan deze viskantine tot een mini-vakantie.
Viskantine aan de Cool is getransformeerd naar De Machinist aan de Cool zodat je ook in het najaar kunt genieten van de gerechten met een winters tintje.
Geniet van de volgende voordelen: