De vijf foodtrends voor 2024: betoverende texturen; ice, ice babe; go big or stay home; verborgen maximalisme en donderdag is de nieuwe vrijdag.
Voor de achtste keer op rij presenteert de Buik van Rotterdam de foodtrends voor het komende jaar. In 2022 zijn dat: altijd apéro, het food-a-verse, perfecte patisserie, dinner party’s & private chefs en bestel met het Australisch model.
De 5 foodtrends voor 2025: portion size matters; plat is het nieuwe bruis; het horecaprijsplafond; zoet of licht, maar sowieso kruidig; het betere blurren.
Vers van de pers: de foodtrends van 2018. Waar, wanneer en hoe gaan we dit jaar eten en drinken?
Dit zijn de 5 foodtrends voor 2021: buiten is het nieuwe binnen, de zwammen komen, van merk naar plek, abonnement op je eten en nog een keer gebruiken.
Al sinds 2014 zet de Buik de vijf foodtrends voor het aankomend jaar op een rij, zo ook voor 2023. Zo weet jij wat je in de horeca kan verwachten dit jaar.
Benieuwd wat 2020 ons allemaal gaat brengen op het gebied van food? Gijsbregt Brouwer zet alle food trends voor 2020 op een rij.
Nhow heeft een nieuwe, flexitarische kaart. Een wat? Lees het even hier.
Wat is er terechtgekomen van onze voorspellingen voor 2016?
NYC is en blijft food-hoofdstad nummer één van de wereld. Reden voor De Buiks trendwatcher Gijsbregt om daar met grote regelmaat zijn licht op te steken.
Geniet van de volgende voordelen: