- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam Zuid
- Keuken
- Internationaal, Nederlands
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Chefs table, Eigen oogst/kweek
- Prijsniveau
- Wat duurder
Vuur. De oerkracht van iedere keuken. Joris Bijdendijk, chef van RIJKS*, begint een nieuw avontuur aan het Stadionplein. Restaurant Wils, waar vuur centraal staat dankt haar naam aan de architect van het Olympisch Stadion en omliggende gebouwen, Jan Wils. Met zijn ontwerp bracht hij in 1928 het Olympisch vuur terug naar de Spelen, die dat jaar in het Amsterdamse stadion plaatsvonden.
Bij Wils gaat gekookt worden op open vuur, koken keert terug naar de bron.
Broodsommeliers, seizoensproducten, vuurplaatsen en verborgen gerechten. Wils haalt alles uit de kast voor een ultieme diner-beleving.
In deze serie laten onze favoriete chefs hun kerstfavorieten zien. Dit keer met Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS* en Wils met een recept.
Geniet van de volgende voordelen: