Win een geheel verzorgd avondje uit in Den Haag

De zomer zit er weer op, maar op vakantie kun je natuurlijk ook gewoon in eigen stad! De Buik van Den Haag biedt daarom een geheel verzorgde avond uit aan.

4 Nov 2023 De redacteuren Den Haag

blogger De redacteuren van De Buik van Den Haag hebben één ding gemeen: ze praten de hele dag alleen maar over eten en drinken, en waar ze dat doen en wanneer.

Win een geheel verzorgd avondje uit in Den Haag

***UPDATE: Winactie gesloten***

De zomer zit er helaas op, maar op vakantie kun je natuurlijk ook gewoon in eigen stad! De Buik van Den Haag biedt daarom een geheel verzorgde avond uit aan, met een luxe diner voor twee personen in het centrum van de stad en een comfortabele overnachting in Scheveningen. Vul om kans te maken het formulier in dat onderaan deze pagina staat.

Fine dining op z'n Chinees


De avond begint bij Zheng, het Chinese fine diningrestaurant in de Prinsestraat. Op het menu staan creatieve Chinese gerechten, zoals dim sum met krab en eendenlever, zachte heilbot met aubergine, biet en andere zoetzuur aangemaakte groenten en gebakken eryngii-paddenstoelen met courgette, kiwi en pittige tomatensaus.

Zheng is stijlvol ingericht, met donkere kleuren en Chinese muurschilderingen. Naast een wijnarrangement biedt Zheng ook de mogelijkheid het eten te pairen met thee, uniek in de Haagse restaurantwereld.

Heerlijk in slaap vallen


Na een lekker avondje uit plof je neer op een zacht bed in het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen, op een paar minuten lopen van het strand. De hotelkamers zijn onlangs vernieuwd, met kleuren geïnspireerd op de zonsondergang. Zo kunnen gasten nog comfortabeler genieten en heerlijk in slaap vallen.

Word jij de winnaar?

Zie jij zo’n avondje Haags genieten wel voor je? Vul dan onderstaand formulier in en wie weet krijg je binnenkort bericht van ons dat jij de winnaar bent!

De actie loopt van vandaag, 4 november tot en met zaterdag 11 november. In de week daarop maken we de winnaar bekend.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Uit ons magazine: van de polder tot Sumatra - chefs over geur, herkomst en echte smaak

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met Alan de Vries van Cru en Reza Permadi. Berempah.

Stem nu op jouw Haagse Favoriete Nieuwkomer van 2025!

Het beste nieuwe restaurant van Den Haag? Dat bepaal jij! Er kan nu gestemd worden op de Favoriete Nieuwkomer van 2025.

Uit ons magazine: tussen Arubaanse pastechi en Peruaanse empanadas

We geven een voorproefje uit de nieuwe editie van de Buik Magazine, met dit keer een interview met François Geurds en Daniella Jáuregui Jeri.