Koffiekiosk ’t Pleintje in Scheveningen: nostalgische spot sinds 1938 voor snelfilterkoffie, tosti’s en broodjes bal, zonder hippe poespas.
Jacob’s Grill in Den Haag brengt koken terug naar open vuur: karaktervolle vlees-, vis- en groentegerechten in een warme, ongedwongen sfeer.
Ontdek Vork, de eetwinkel in Den Haag: van ambachtelijke broodjes en koffie tot kookworkshops en heerlijke maaltijden voor thuis.
Ontdek ruim 100 wijnen per glas bij The Hague Social Club. Zelf tappen, shared dining, livemuziek en elke week oesters op zondag.
Ontbijt, lunch & specialty koffie bij Blue Parrot. Geïnspireerd op de Blue Zones voor een gezond en gelukkig leven. Tropisch, kleurrijk en bewust.
The Martabak House in Den Haag serveert authentieke Indonesische martabak en streetfood van hartig tot zoet in een warme en informele sfeer.
Berempah by Reza in Holland serveert authentieke Indonesische gerechten met passie en smaak, van sate ayam tot martabak manis.
Bij Bøg in de Prinsestraat kookt Thomas van Voorst volgens de principes van de New Nordic Cuisine. Dat betekent minimalistische gerechten bomvol smaak.
Botanica is het restaurant van het Voco Hotel aan de Kneuterdijk. Chef-kok Ulian Rakapi kookt er met veel lokale producten in het seizoen.
Café Constant in de Neptunusstraat in Scheveningen doet kleine hapjes en uitgebreid diner. Geïnspireerd op een Franse bistro smaakt alles goed.
Geniet van de volgende voordelen: