Onderdeel van Club de Buik zijn culinaire extra's: Ieder kwartaal gratis culinaire extra’s bij onze leden van de Garde van de Buik. Elk kwartaal delen we minimaal 10 nieuwe culinaire extra's met je, dus minimaal veertig culinaire extra’s per jaar. Hieronder lichten we deze culinaire extra's toe, zodat jij precies weet waar je moet zijn. Ook leggen we uit hoe je ze kunt inzetten.
Over culinaire extra's
Een van de leukste voordelen van lid zijn van Club de Buik zijn de culinaire extra's: iets extra's bij restaurants voor onze leden. Wij maken elk kwartaal afspraken met een aantal zaken die zijn aangesloten bij de Garde van de Buik en zij zorgen ervoor dat onze leden zich gewaardeerd voelen, als ze langskomen voor een drankje, een versnapering of een complete maaltijd.
Dit zijn de culinaire extra's (geldig tot en met 30 september 2025)

Direct bij de lancering van Club de Buik gelden onderstaande culinaire extra's. We hebben per stad de zaken op een rij gezet en meteen erachter gezet op welk extraatje jij, als lid, kan rekenen.
Rotterdam

- Aijsan een portie gyoza van vier stuks bij de tafel
- JAQ glas prosecco bij aankomst per persoon
- SHIN 2 cups saké uit Japan bij iedereen reservering
- Westkop met tappie van het huisbier (Brouwerij Apenrots - Pale Ale Louie)
Amsterdam
- Selva appetizer speciaal geselecteerd door de chef
- Sonora appetizer speciaal geselecteerd door de chef
Den Haag
Utrecht
- Cinema Culinair: een signature cocktail
- De Utrechter: een gratis tweede cocktail, mocktail of gin-tonic. Met maximaal 6 gasten op één lidmaatschap (3+3 gratis)
Zo werken de culinaire extra's

Als lid van Club de Buik gelden bovenstaande culinaire extra's voor jou. Als jij reserveert laat dan via het speciale vakje voor codes of commentaar weten dat je via Club de Buik komt, dat kan met de code clubdebuik, dan weet het restaurant dat je lid bent.
Als je er bent meld je dat je van Club de Buik bent en dan geef je jouw lidmaatschapsnummer (staat in de bevestigingsemail die je van ons gekregen hebt). Zo kan het restaurant controleren dat je ook echt lid bent.
Daarna is het genieten en je mag altijd op social media delen dat je genoten hebt en ons taggen mag ook altijd.