Restaurant Ají

Pannekoekstraat 40A 3011LH Rotterdam

Bij restaurant Ají op de Pannekoekstraat in Rotterdam-Centrum vind jegerechten met smaken uit Zuid-Amerika en Azië.

  • restaurantaji_gerecht_sophiavandenhoekstudiounfolded_debuikvanrotterdam.jpg
  • restaurantaji_sfeer_sophiavandenhoekstudiounfolded_debuikvanrotterdamjpg
  • Gerechten_menu_restaurantaji_de Buik Rotterdam.jpeg
  • restaurantaji_menu_de Buik Rotterdam.jpeg
  • aji -debuikvanrotterdam.jpeg
  • gerecht-restaurant  aji-debuikvanrotterdam.jpeg
  • sfeer wijn-restaurant aji-debuikvanrotterdam.jpeg
  • restaurant aji-debuikvanrotterdam-chef.jpeg

Restaurant Ají

Pannekoekstraat 40A 3011LH Rotterdam

Bij Ají in de Pannekoekstraat staat chef Pelle Swinkels samen met Axl Tan in de keuken. De zaak is warm ingericht met tropische elementen en op het menu staan verfijnde gerechten die de keukens van Azië, Zuid-Amerika en Europa combineren. Er zijn uitstekende wijn-spijs-combinaties en het restaurant is een perfecte landingsplek voor een mooi diner met meer gangen, maar ook voor lunch of borrel (met terras aan de gezellige winkelstraat).

Foto's: Studio Unfolded

Kenmerken
Maaltijd
Lunch, Diner
Stadsdeel
Centrum
Keuken
Zuid-Amerikaans, Aziatisch, Internationaal, Indonesisch
Soort zaak
Restaurant
Prijsniveau
Betaalbaar
Chef
Pelle Swinkels
Openingstijden
Op dit moment zijn wij: open
 
06:00
08:00
10:00
12:00
14:00
16:00
18:00
20:00
22:00
00:00
02:00
04:00
06:00
Maandag
Gesloten
Dinsdag
11:0022:00
Woensdag
11:0022:00
Donderdag
11:0022:00
Vrijdag
11:0022:00
Zaterdag
11:0022:00
Zondag
11:0022:00
De lunch wordt geserveerd van 12.00 tot 16.00 uur.
Bereikbaarheid
Parkeergarage
ParkBee Botersloot
Metrohalte
Rotterdam Blaak
Tramhalte
Rotterdam Meent
Treinstation
Rotterdam Blaak

Voor Swinkels en Tan staat Ají symbool voor alles wat zij ontdekt hebben tijdens zijn reizen door Azië en Zuid-Amerika. Wanneer je aan tafel gaat in dit restaurant, maak je kennis met een interessante combinatie van smaken, bereidingen en ingrediënten.

Op het wisselende menu vind je dan ook gerechten als burrata met tamarillo en pedro ximenez, omelet met tomasu en dashi, of nasu aubergine met pinda en koriander. Het gebalanceerde menu bestaat uit verschillende vlees-vis en vegetarische opties. Of ga voor het chefs menu dat met zorg is samengesteld, afgestemd op het seizoen en uitsluitend gebruik maakt van verse producten.

Misschien zijn deze restaurants ook interessant: