- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Zuid
- Keuken
- Frans, Internationaal, Nederlands
- Soort zaak
- Restaurant
- Prijsniveau
- Wat duurder
- Chef
- Frank van Rijsbergen
Restaurant Allure aan de Entrepothaven staat voor verleiden, lokken, aanzien, stijl, gedrag, imposant en een indrukwekkende uitstraling. Chef Frank en gastheer Brian zorgen voor een echte beleving tijdens lunch en diner. Je kunt er genieten van een menu van de chef, of eet er a la carte. Ook hebben ze een lunchmenu wat binnen een uur uitgeserveerd kan worden, ideaal voor de zakenlunch.
Allures souschef Frank van Rijsbergen won eind mei de eerste ronde van Rotterdams Kooktalent 2014. Hoog tijd om meer te proeven in zijn eigen kookhabitat.
Frank van Rijsbergen, souschef van Restaurant Allure, is de winnaar van de titel Rotterdams Kooktalent 2014 en dat merk je. De Buik zegt: een omweg waard.
Wij waren weer eens bij Allure en aten ons een slag in de rondte aan de proeverij van zeven gangen.
Bij de nieuwe stijl van Allure hoort ook een nieuw paradepaardje: een tiengangenmenu aan de chef's table.
Bij het Franse restaurant Allure in Rotterdam is er een hoop veranderd. Van chef-kok tot eigenaar en van menukaart tot tafelindeling
Op een zonovergoten dag ontdekken we een juweeltje aan de Entrepothaven op de Kop van Zuid: Restaurant Allure van Frank van Rijsbergen en Brian Bennink.
Geniet van de volgende voordelen: