- Maaltijd
- Ontbijt, Lunch, Diner
- Stadsdeel
- West
- Keuken
- Nederlands
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Broodjes, Eigen oogst/kweek
- Prijsniveau
- Betaalbaar
Bij Uit je Eigen Stad eet je biologisch en lokaal. Een groot deel van de producten komt uit eigen moestuin, kas, of kippenren.
Zelfs in de winter komen boerenkool, prei, spruiten, veldsla, raapstelen, postelein, paksoi, pepers, bieten en shiitake (!) Uit Je Eigen Stad - kippen ook.
Zaterdag wordt de eerste bio-versmarkt gehouden op het erf van Uit Je Eigen Stad, 's lands eerste stadsboerderij. Het platteland begint bij Marconiplein!
Alsof er een koepel over het complex staat. Uit Je Eigen Stad doet alles volgens de eigen regels en heeft daarmee een idyllisch stukje grond gecreëerd.
Chefs kopen er hun groenten en kip. Op de markt van Uit Je Eigen Stad kun je zelf je inkopen doen. En er is het restaurant waar je van 'eigen bodem' eet.
KunsthalKOOKT & Kweekt is er weer! Van 19 tot 21 juni kun je het culinaire festival bezoeken. Kom proeven en laat je inspireren voor het komende jaar.
Ook Rotterdam maakt deel uit van de wereldwijde voedselproblematiek, dat werd duidelijk tijdens 'Meal of Ignorance', welke voedselinitiatieven ken jij?
Geniet van de volgende voordelen: