IDRW huist in een van de best bewaarde historische gebouwen van Rotterdam. Zeg je Marcel van Zomeren, dan zeg je vis, schaal- en schelpdieren.
Elements Beach op het strand van ’s Gravenzande hanteert een verse, biologische kaart.
l’Ouest legt de nadruk op de Mediterraanse keuken met vers bereide tapas. Naast hapjes en diner, serveert l’Ouest ook dagelijks lunch.
Bij Joelia* op de kop van het Hilton aan de Coolsingel staat Sofiane Bons in de keuken. Geniet hier van wereldse gerechten en dito ambiance.
Gras op je bord bij de amuses of een bloempot voor het ijs. Chef Frank Streefland kookt stoer met lokale producten in de Nieuwe Polderkeuken.
Met de komst van Parqiet heeft Het Park er eindelijk weer een goede horecagelegenheid bij.
Pop-up restaurant Asian BBQ verzorgt hun verrukkelijke BBQ en vanaf augustus 2024 op de Buitenhavenweg 142.
Binnenstappen bij Wijnbar Janssen & van Dijk is een beetje als thuiskomen. Gezellig, prettige bediening en fantastische wijnen, veelal per glas te krijgen.
Het Vroesenpaviljoen is er voor iedereen. Midden in de natuur en in de stad, genieten van eerlijke, verrassende en betaalbare gerechten
Het Vlaamsch Broodhuys is een broodwinkel en ontbijt/lunchroom. De missie is om iedereen te laten genieten van het lekkerste brood. Een aanwinst voor de Meent.
Geniet van de volgende voordelen: