Grand Café Noordkade in Hendrik-Ido-Ambacht is een ode aan de eenvoud en een zaak die klopt in sfeer, kaart en prijs.
Bar Stroom heropten in het voorjaar zijn deuren in het voormalige Tropicana. Je kunt hier een goede borrel en een volledig plantaardige menukaart verwachten.
Bij bistro L'Archiviste is het net of je je in 1920 in Parijs waant. De Franse menukaart staat vol met klassiekers, van croissants tot escargots.
In Piet Hekker's de Bakkerswinkel aan de Schiedamse Vest, kun je genieten van heerlijke sandwiches in bijzonder Piet Hein Eek decor; ook in de stadstuin.
Hotel New York is een waar Rotterdams icoon. De kaart is klassiek maar gevarieerd. Vooral voor verse schaal- en schelpdieren zit je hier goed.
No nonsense strandtent in Rockanje met wortels van Rotterdamse horeca-iconen. Bestel de pizza of de kip uit de oven en neem er een glas pastis bij.
Kaapse Kaap is het proeflokaal van Kaapse Brouwers in de Fenix Food Factory op Katendrecht. Drink er een biertje of koop in de bottleshop bier voor thuis.
De studio van Christine en Maarten is een plaatje om te zien en alles smaakt er lekker. Ook koop je er mooie spulletjes of zit je er rustig om te werken.
De Bakkerette, van Bas Kornet zit in het voormalig Monopole. Hier worden op traditionele en lokale wijze zuurdesembroden en bagels gebakken.
Locale Kaap is een eetlokaal met een landelijk Franse keuken, met veel aandacht voor groenten, vis, schelp- en schaaldieren.
Geniet van de volgende voordelen: