Bierboutique is open! Wij namen een kijkje in de nieuwe zaak en een slokje (oké, misschien twee slokjes) van de smakelijke bieren.
Dune in het Scheepvaartkwartier heeft een eigen kijk op gerechten en dranken. De Buik ging langs om te proeven.
Meisjes aan de Maas doen een vrijmibo bij Stadsbrouwerij De Pelgrim, een plek waar je vrienden van buiten de stad mee naartoe neemt.
Het is kerst bij de Dr. en dat moeten we weten. Tim Beumers nam het op zich om het speciale menu te proberen.
De Buik is op zoek naar iemand met een vlotte pen en kennis over drank.
De twee kersverse eigenaren van nieuwe bar Spikizi vertellen over hun zaak, het concept en zichzelf.
Diego Cromzigt en Terry Sallons hebben een nieuwe kaart opgezet met cocktails die mooi inspelen op het concept van Vandal.
Vrijdagmiddagborrel beu? Ga dan eens naar Vinnie, daar kan je net even iets anders borrelen.
Dik&Schil zet restproduct als kwalitatieve grondstof, en ontwikkelde hiermee al Orangecello en Bakkie Pleur likeur. Hier stopt hun missie niet.
De Buik licht samen met wijnbeurs.nl drie geweldige zomers wijnen uit de komende weken. Als derde de rode, coole wijn uit Frankrijk: Midnight Fever Rouge.
Geniet van de volgende voordelen: