Bij Oliver Green willen ze gezond eten niet te moeilijk maken. Daarom werken ze veel met onbewerkt voedsel en gebruiken ze geen geraffineerde suikers.
Kasvio is een restaurant waar 100 procent plantaardig wordt gekookt en, naast biologisch dynamische-, ook natuurwijnen en huisgemaakte kombucha wordt geschonken.
Loaf is een kleine zuurdesem bakkerij in Utrecht. Naast broden verkopen ze bij Loaf andere delicatessen als: patisserie, koffie en natuurwijnen.
Café Saar staat voor een avond vol goede natuurwijnen, smaakvolle gerechten en vrolijk personeel, op het terras of lekker binnen.
De Hondekop is een duurzaam café-restaurant in Utrecht, bij het Wisselspoor, met lokale gerechten, bakkerij, serre en terras in een sfeervolle oude loods.
Landhuis in de Stad zit op een van de mooiste plekken van Utrecht: in park Oog in Al. Op het terras is het volop genieten, in een oase van groen.
Geniet bij Copper Branch, in het centrum van Utrecht, de hele dag van gezonde en veganistische maaltijden.
Life’s a Peach in Utrecht: Geniet van plantaardige focaccia, taarten en gebak en kleurrijke kunst in een duurzaam en hip interieur.
Kasteel Kerckebosch in Zeist: verfijnde gerechten, Indonesische invloeden en sfeervolle setting. Geniet van Oma Vera’s rendang.
Kruiden, noten en paddenstoelen uit het bos. Dat en andere bijzondere lokale producten tref je aan in de gerechten van Héron Petit Restaurant.
Geniet van de volgende voordelen: