Elke maandag deelt de Buik een nieuw, recent of binnenkort te openen restaurant met je. Niet in de vorm van een verhaal maar meer in telegram-stijl. Van wat voor restaurant is het, sinds wanneer open, waar, welke sfeer en welke gerechten en/of drankjes moet je zeker doen.
Wat is het

Een nieuwe pastabar met ravioli in de hoofdrol.
Waar
In het oude pand van Happy Tosti bij de Albert Cuypmarkt in de Pijp.
Wat eet of drink je

Chef Leonardo Pacenti (ook Toscanini) heeft 5 ravioli’s en een gnocchi op de kaart. Waarbij altijd eentje in samenwerking met andere Amsterdamse chefs.
Wat zijn de knallers
Momenteel staat er een ravioli op de kaart met de bloedworst van chef Rogier van Dam van Restaurant Lastage met een gele tomaat saus met Madame Jeanette Pepers van Scheepskameel.
Sfeer
Gezellige Italiaans relaxt chique, met een wand vol Italiaanse wijnen met een lekker terras voor de deur. Waar wij een fan zijn van de plekken aan de bar of een tafeltje op de entresol boven.
Eerste van der Helststraat 80
open van maandag tot zondag vanaf 17 uur voor diner