Elke maandag deelt de Buik een nieuw, recent of binnenkort te openen restaurant met je. Niet in de vorm van een verhaal maar meer in telegramstijl. Van wat voor restaurant is het, sinds wanneer open, waar, welke sfeer en welke gerechten en/of drankjes moet je zeker doen.
Wat is het
De nieuwe restobar van chef Tim van der Molen, samen met het team van Nachbar.
Waar
In Noord, zo’n beetje naast Euro-pizza, in het pand aan Gedempt Hamerkanaal waar voorheen Mok heeft gezeten.
Wat eet of drink je

Geen fine dining maar spannende à-la-carte gerechten met Japanse en Koreaanse invloeden plus leuke wijnen, bieren, sake en een bijzonder assortiment thee.
Tips
Helemaal klein onderin staat dat de chef ook een tasting kan samenstellen van de a-la-carte gerechten. Dat is een leuke optie als je in keuze-stress zit. Anders zeker gaan voor de nasi peer salade of de aubergine katsu.
Sfeer

Lekker terras met de hele middag zon. Binnen een prima sfeer met grote bar en half open keuken. De beste tafels zijn vooraan op het terras of aan het raam binnen.
Gedempt Hamerkanaal 75a
open van woensdag tot zaterdag van 17.30 tot laat (lunch op zondag volgt snel)