- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam Zuid
- Keuken
- Frans
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Seafood
- Prijsniveau
- Wat duurder
Het team achter 212 (en de Juwelier/Bistro de la Mer) heeft geholpen om de voormalige Auberge Jean & Marie nieuw leven in te blazen. Nog steeds met de vertrouwde Jean, lees Jan Grijspeere, als gastheer en misschien wel de beste keukenbezetting tot op heden. Veel origineler dan hier wordt de Cuisine Française niet.
Chefs weten wat lekker is. In deze serie vragen wij aan onze Amsterdamse kookhelden waar zij het liefst eten. Deze keer aan het woord: Thomas Voets.
Auberge Jean & Marie krijgt een zusje: Épicerie Jean & Marie. Een delicatessewinkel met al het Franse lekkers van de Auberge en nog veel meer.
De Buik ging langs bij het nieuwe Auberge aan de Albert Cuypstraat, waar je moet zijn voor de Franse klassieke keuken.
Geniet van de volgende voordelen: