- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam Noord
- Keuken
- Italiaans
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Pasta
- Prijsniveau
- Betaalbaar
Een eigen Chateau en dan jaarlijks van de druiven van de beste wijngaarden een eigen wijn produceren, dat was de droom van Tom Veugen en Remy Harrewijn maar dan wel in Amsterdam-Noord. Het wijnconcept sloeg aan, en dus werd het tijd op Chateau Amsterdam te verhuizen naar een groter ‘wijnkasteel’ en nu met een eigen restaurant met chef Joey Baal (ex Toscanini) en gastheer Cyriel Konter ( ex Bacalar) aan de leiding. De keuken serveert toegankelijke Italiaanse gerechten waarbij de wijnen en de drank een belangrijke rol spelen. Zeg maar een soort osteria met een internationale vibe.
De nieuwe urban winery die wijn maakt van wijngaarden uit heel Europa is nu gecombineerd met een restaurant met toegankelijke Italiaanse gerechten. Dit is een ware wijn-food bestemming in Amsterdam Noord.
De Buik ging weer eens op bezoek bij Chateau Amsterdam in Noord, waar je kunt genieten van goed Italiaans eten en uitstekende Europese wijnen.
Afgelopen maand vond het Oogstfeest plaats bij Chateau Amsterdam, met nieuwe jaargangen, verrassende wijnen en heerlijke gerechten.
Geniet van de volgende voordelen: