- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam West
- Keuken
- Frans
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Kleine gerechtjes, Seafood
- Prijsniveau
- Betaalbaar
- Chef
- Hessel Blok
Deze visbar op de Bosboom Toussaintstraat heet Le Forel. Le Forel is natuurlijk geen correct Frans – dat is truite - maar het is wel een leuke knipoog naar de visbar met Franse oriëntatie. Bij de visbar in Oud-West kun je klassiekers als bisque en fruits de mer eten maar je kunt je ook laten verrassen door spannende gerechten als mac ’n cheese met kreeft. De vis komt van de markt en wordt bereid op de houtskoolgrill.
In Oud-West vind je Le Forel. Wij spreken met Tijn Verstappen over zijn nieuwe zaak en hij vertelt ons alles over wat er in deze visbar op de kaart staat.
Le Forel begon in de Bosboom Toussaintstraat als visbar met een Frans tintje. Met de komst van chef Sebastiano Guglielmucci is het menu in een verfijnd jasje gestoken
Geniet van de volgende voordelen: