- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- West
- Keuken
- Italiaans
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Pizza
- Prijsniveau
- Betaalbaar
Vincent Onnembo, Napolitaan van afkomst, behoort tot de beste pizzabakkers van de wereld. Zijn pizzadeeg rijst bijna 50 uur en dat proef je ook, niet voor niets staat nNea in de top 10 van de 50 beste pizzaria’s buiten Italie. Als het even kan ga dan hier voor de Partenope, de pizza met octopus. Ook als wijnliefhebber hoef je hier niet bang te zijn voor slechte lambrusco’s of wijn uit mandflessen, de wijnkaart bij nNea is echt feestje.
Bij nNea wordt altijd geëxperimenteerd, dus hebben ze sinds een tijdje nNea Next Door, een laboratorium voor pizza, in het pand naast nNea. Maar ook om af te halen, want er staan bijna altijd stevige rijen bij de orginele nNea zelf.
Bij nNea aten we de meest fluffy pizza's, met een schaar.
Geniet van de volgende voordelen: