- Maaltijd
- Ontbijt, Lunch
- Keuken
- Nederlands
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Farm to table (kop tot staart)
- Prijsniveau
- Betaalbaar
De oude boerderij van Over-Amstel aan de stille kant van de Amstel tussen Amsterdam en Ouderkerk is aangekocht door de eigenaar van het Zuid-Afrikaanse Babylon’s Toren en is verbouwd tot een actieve boerderij met kaasmakerij, bakkerij, bed & breakfast en restaurant.
Het farm to fork restaurant is voorlopig alleen open voor ontbijt en lunch en serveert gerechten met zoveel mogelijk producten van eigen boerderij. Nu draaien ze proef rondom het weekend met ontbijt en lunch, vanaf november gaan ze ook open voor diner.
Over-Amstel is de oude boerderij in de Duivendrechtse polder en heeft nu ook een restaurant met farm-to-fork concept. De Buik nam er een kijkje en hapje.
Herfstsmaken bij Over-Amstel: Geniet van lokaal eten, eigen groenten, kaas & wijn in een unieke setting aan de Amstel in Amsterdam.
Geniet van de volgende voordelen: