- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Amsterdam Zuid
- Keuken
- Nederlands, Internationaal, Frans
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Chefs table
- Prijsniveau
- Betaalbaar
Julius Busscher, met een achtergrond als chef bij o.a. Jacobsz en Staets, zorgt voor spannende gerechten in het kleine sfeervolle restaurant in de Pijp terwijl zijn liefje Amy Delorme voor de bediening en wijnen zorgt in het voormalige pand van Jan de Wit’s Le Restaurant op de hoek van het Sarphatipark. Bij JA wordt alles van het brood tot de limoncello zelf gemaakt. Het restaurant serveert een vast 4-gangen menu evt uit te breiden met oesters en kaas.
Deze intieme zaak in de Pijp maakt alles zelf. Producten komen direct van de boer zuurdesembrood van de EGG vooraf, zelfgemaakte limoncello na. Daar zeggen we geen NEE tegen!
Restaurant JA is altijd een beetje onder de radar gebleven. Tijd voor de Buik om dit intieme adres van Julius en Amy eens in de schijnwerpers te zetten.
Geniet van de volgende voordelen: