De Buik checkte een aantal Amsterdamse wijnwinkels wat zij hun klanten adviseren met de feestdagen en dan graag een beetje betaalbaar en speciaal. Vergeet niet bij de horeca ook wijn te drinken.
Pop-up Bar 0.020 verbluft met een rijk assortiment alcoholvrije bieren, wijnen, mocktails en andere vloeistoffen zodat je Dry January niet geheel met droge mond door hoeft te brengen.
Een echt bruin café is zeldzaam aan het worden in Amsterdam, maar een modern café met biodynamische wijnen (natuurwijnen) zoals Café Binnenvisser, daar is er maar één van.
Speciaalbier wordt steeds gewilder. In Amsterdam bevindt zich een van de oudste speciaalbier brouwerijen van Nederland: Brouwerij 't IJ.
't Blauwe Theehuis is weer open en helemaal vernieuwd, naast koffie met een krantje in het Vondelpark is het nu ook een proeflokaal van Brouwerij 't IJ en kun je er goede pizza's krijgen.
De Buik licht samen met wijnbeurs.nl drie geweldige zomers wijnen uit de komende weken. Als derde de rode, coole wijn uit Frankrijk: Midnight Fever Rouge.
Wij spreken met chef Floris van Straalen en bartender Nick Vrielink over de old fashioned.
Beaujolais is terug, ook in Amsterdam. Hier kun je feesten en meteen wat meer leren over deze wijn.
Belly Of The Beast is de nieuwste cocktailbar van Tess Posthumus en Timo Janse in Amsterdam. Waan je diep in de zee met maritiem geïnspireerde cocktails en bites.
De cocktails van cocktailbar Sonora in hotel nhow Amsterdam RAI zijn geïnspireerd op Latijns-Amerikaanse smaken en verhalen.
Geniet van de volgende voordelen: