- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Oost
- Keuken
- Fusion, Frans, Nederlands, Internationaal
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Eigen oogst/kweek, Farm to table (kop tot staart)
- Prijsniveau
- Aan de prijs
- Chef
- Floris Versluijs
Koken bij In de keuken van Floris doen ze net even anders. Floris Versluijs en zijn team bereiden een prachtig fine dining 10-gangen menu, maar doet dit zo circulair mogelijk. Zo maken ze veel gebruik van restwarmte en fermentatie zodat een product optimaal gebruikt wordt.
Eten bij In de keuken van Floris is een echte beleving. Floris Versluijs neemt je mee in zijn manier van koken en laat zijn gasten eten optimaal beleven, 'eetmotie' noemt hij het ook wel. Je krijgt een prachtig 10-gangen menu geserveerd, gebaseerd op wat op dat moment in seizoen is en wat hij uit de potten met fermentaties kan toveren. Bij zijn menu schenkt hij geen wijnen, maar champagnes. Floris wil mensen laten beleven en proeven dat champagnes ook mooie begeleiders zijn voor gerechten. Geen fan van alcohol of de BOB? Ze serveren ook een saparrangement met verschillende bijzondere combinaties samengesteld door sommelier Joey.
De Buik liep een dag mee in de Keuken van Floris. Hij snapt nu hoe Floris Versluijs elke keer weer die verraste blik op het gezicht van zijn gasten tovert.
In de Keuken van Floris bestaat acht jaar en Floris was zelf ook jarig. Reden voor een feestje. Tot 1 augustus woens-donder-vrijdag gratis wijnarrangement.
Moni en Peter eten elke maand in 'n restaurant waar ze samen niet eerder waren. Hun 95ste eetafspraak was In de Keuken van Floris. Een spervuur van smaken.
In de Keuken van Floris bestaat negen jaar en in de grote open keuken komt het culinaire puikje van Rotterdam langs om een lunchgerecht te maken.
Floris Versluijs doet het allemaal op zijn eigen manier. Dat werkt, want hij staat alweer tien jaar aan het roer van In de keuken van Floris.
Bij In de keuken van Floris draait het om circulair koken. Chef Floris gebruikt producten volledig en weet hiermee gastronomische gerechten te serveren.
Geniet van de volgende voordelen: