- Maaltijd
- Diner
- Stadsdeel
- Oost
- Keuken
- Fusion, Frans, Nederlands, Internationaal
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Eigen oogst/kweek, Farm to table (kop tot staart)
- Prijsniveau
- Aan de prijs
- Chef
- Floris Versluijs
Koken bij In de keuken van Floris doen ze net even anders. Floris Versluijs en zijn team bereiden een prachtig fine dining 10-gangen menu, maar doet dit zo circulair mogelijk. Zo maken ze veel gebruik van restwarmte en fermentatie zodat een product optimaal gebruikt wordt.
Eten bij In de keuken van Floris is een echte beleving. Floris Versluijs neemt je mee in zijn manier van koken en laat zijn gasten eten optimaal beleven, 'eetmotie' noemt hij het ook wel. Je krijgt een prachtig 10-gangen menu geserveerd, gebaseerd op wat op dat moment in seizoen is en wat hij uit de potten met fermentaties kan toveren. Bij zijn menu schenkt hij geen wijnen, maar champagnes. Floris wil mensen laten beleven en proeven dat champagnes ook mooie begeleiders zijn voor gerechten. Geen fan van alcohol of de BOB? Ze serveren ook een saparrangement met verschillende bijzondere combinaties samengesteld door sommelier Joey.
Geniet van de volgende voordelen: