- Maaltijd
- Lunch, Diner
- Stadsdeel
- Centrum
- Keuken
- Internationaal, Frans
- Soort zaak
- Restaurant
- Maaltijd extra
- Seafood
- Prijsniveau
- Aan de prijs
- Chef
- Patrick 't Hart
De keuken van restaurant Zeezout wordt aangevoerd door Patrick ’t Hart, die dik 20 jaar geleden zijn post als sous-chef bij De Engel verliet. Na vijfeneenhalf jaar met Herman den Blijker als chef vond hij het hoog tijd om z’n vleugels uit te slaan. Inmiddels heeft chic maar niet stijve restaurant een Michelin-ster. Gelukkig bleef alles bij hetzelfde.
Bij Zeezout klopt het allemaal: een goeie locatie, mooi gedekte tafels, elegant, gezellig volle bak en visjes uit het zoute nat.
Justin Koopman van restaurant Zeezout heeft gisteren de kookwedstrijd Rotterdams Kooktalent gewonnen. In een zinderende finale zegevierde.
Chirawan Khongsaenkham is een jonge en talentvolle chef. Ze leerde haar vak in de keuken van het ss Rotterdam en de Euromast en werkt nu bij Zeezout.
Bij Patrick 't Hart van restaurant Zeezout* draait het om zijn restaurant, het team en zichzelf. Iedere dag draait om presteren en beter worden.
Geniet van de volgende voordelen: