Restaurant Renilde bevindt zich op de bovenste verdieping van Depot Boijmans Van Beuningen in Rotterdam. In de keuken staat chef Jim de Jong.
In de Keuken van Floris is als het ware een foodlaboratorium. Hier wordt zo circulair mogelijk gekookt en tot in detail nagedacht over oorzaak en gevolg.
Mangiare is het Italiaanse woord voor eten. Het behoeft weinig inlevingsvermogen om je in Italië te wanen. Goed adres voor lunch, borrel en diner.
De tweede vestiging van Mangiare zit op de Pannekoekstraat. Geniet hier van Italiaanse lekkernijen in een Italiaanse sfeer op het zonovergoten terras.
Chef Remco van de Lagemaat, voorheen mede-eigenaar van Bistrot du Bac en Bar Berta, opent in Rotterdam-Noord zijn eigen Franse café Pompette.
Een Nederlandse keuken door chef Michael van der Kroft bereid met technieken van over de hele wereld. Tres in Rotterdam-Zuid biedt een culinaire beleving.
Wijnbar De Avonden is een wijnbar en restaurant waar je terecht kunt voor bijzondere wijnen en ideaal voor borrel of diner met hapjes en kleine maaltijden.
Italiaans restaurant Il Gattopardo op Katendrecht in Rotterdam serveert prachtige Mediterrane gerechten met een Italiaanse twist.
De Club Room is de huiskamer van het ss Rotterdam. Ze serveren een mooi 4- of 5-gangen menu met gerechten van seizoensgebonden en Nederlandse ingrediënten.
Bistrot-Bar Frère is een informele zaak in Rotterdam Blijdorp waarbij hoge kwaliteit service en eten, bij voorkeur zelfgemaakt, hoog in het vaandel staan.
Geniet van de volgende voordelen: