In een statig pand aan de Prinsengracht openen drie Amsterdamse horeca-professionals een fancy wijnbar annex restaurant. In het souterrain komt de wjnbar en op de bel-etage een restaurant met 40 zitplaatsen en een open keuken waaraan kan worden gegeten.
Update: de naam van de wijnbar wordt Sinck.
Sabas Joosten, 8 jaar lang de sommelier van De Librije***, start samen met twee andere ervaren Horeca ondernemers, chef-kok Sander Bierenbroodspot (voormalig Bluespoon in Andaz en Vrienden van Jacob*) en gastheer Timo van der Stad (eerder bij Carstens en Ron Blaauw Gastrobar*), Sinck een combinatie van wijnbar & restaurant. In het voormalige pand van Ellis Gourmet Burger op de Prinsengracht zal de wijnbar in het souterrain worden gevestigd en op de bel-etage een restaurant van 40 zitplaatsen en open keuken.
We streven naar een wijnkaart die toegankelijk is en eerlijk geprijsd, die dynamiek heeft- met steeds weer nieuwe ontdekkingen- en waarop een ruim aanbod staat aan wijnen per glas. Sabas Joosten
Opening in eind november
Opening wordt verwacht eind november/begin december. maar we houden jullie op de hoogte.
