- Maaltijd
- Lunch, Diner, Late night
- Stadsdeel
- Amsterdam centrum
- Keuken
- Frans
- Soort zaak
- Wijnbar
- Prijsniveau
- Wat duurder
Met een wijnbar in het souterrain en een restobar op de beletage, creëren Sabas Joosten (ex-sommelier de Librije***), Timo van der Stad en chefkok Sander Bierenbroodspot een oase voor de liefhebber van lekkere wijnen en goede keuken. Er zijn plannen om een behoorlijk terras aan de Prinsengracht te maken met een aparte terraskaart. Dit is een van de wijnhotspots van Amsterdam.
In een statig pand aan de Prinsengracht openen drie Amsterdamse horeca-professionals een fancy wijnbar annex restaurant: Sinck. In het souterrain komt de wjnbar en op de bel-etage een restaurant met 40 zitplaatsen en een open keuken waaraan kan worden gegeten.
Bij Sinck proef je topwijnen per glas dankzij Coravin. Unieke wijnen, perfect geserveerd, zonder de kurk te verwijderen. Een must voor wijnliefhebbers!
Geniet van de volgende voordelen: