Tussenstand: De Amsterdamse Favoriete Nieuwkomer 2023

Wie wordt de Favoriete Nieuwkomer 2023 van de Buik van Amsterdam? Dat is aan jou! Je stem uitbrengen kan nog tot 15 januari!

10 Jan 2024 Hans van de Meeberg

blogger Hans is hoofdredacteur van de Buik van Amsterdam en daarnaast freelance redacteur bij Misset Horeca evenals groot liefhebber van eten en drinken.

Tussenstand: De Amsterdamse Favoriete Nieuwkomer 2023

Het stemmen gaat nog dit weekend door maar we wilden jullie niet de tussenstand van de verkiezing van de Amsterdamse Favoriete Nieuwkomer van 2023 onthouden. Het is heel spannend een paar extra stemmen kunnen zo maar het verschil voor de winnaar maken. Dus ga nog stemmen als je dat al niet gedaan hebt. Of roep je vrienden op te gaan stemmen.

Stemmen kan hier! 

De tussenstand van vrijdag 12 januari 


De tussenstand per 12 januari, dus vandaag: er zijn een kleine zeshonderd uitgebrachte stemmen met een top 5 in willekeurige volgorde: Café Cress (Noord), Sebastian (Centrum), Miry Mary (Zuid), Vindict (Noord) en Davies (Centrum). Waarbij de top 3 in aantal stemmen heel erg dicht bij elkaar zit, dus nog even snel stemmen, als je dat nog niet hebt gedaan, kan echt het verschil maken.

Je kunt nog steeds stemmen

Heb je nog niet gestemd? Ga dat nu dan snel doen, elke stem is even belangrijk en het stemmen is heel simpel: ga naar het stemformulier en vind je favoriete restaurant, vul een paar korte vragen in en je stem telt mee. Het stemmen kan tot maandag 15 januari 00.00 uur. Je kunt als lezer natuurlijk maar een keer je stem uitbrengen. 

2 x De Favoriete Nieuwkomer 2023

Naast de publiekswinnaar voor het meeste aantal stemmen, is er ook dit jaar ook een juryprijs. De jury kijkt wie van de genomineerden een fris concept heeft, wie die echte ondernemersgeest bezit en waar ze graag nog vaker willen komen. In de jury nemen vier food experts plaats: Hans van de Meeberg (hoofdredacteur de Buik van Amsterdam), Janna Oosthoek (blogger voor de Buik van Amsterdam), Gijsbregt Brouwer (oprichter van de Buik) en Lisja Hu gastvrouw, sommelier en eigenaresse van Beulings

Bekijk hier het overzicht van zaken die open zijn gegaan tussen 1 december 2022 en 1 december 2023.

Reacties
Plaats een reactie
Log in of maak een account aan om een reactie te plaatsen.
Lees ook deze verhalen
Middagje wijnplezier bij Flore

De Buik mocht kennismaken met Antoneli Nicastri, de hoofdsommelier, zijn wijnkeuze per (coravin) glas samen met het bijzondere Omnivore menu van Flore.

Uit ons magazine: holistische cuisine: high-end cateraars veroveren de horeca (en al jouw zintuigen)

We delen een verhaal uit de tweede editie van de Buik Magazine, met dit keer een artikel over de holistische cuisine.

Hoe Fitz’s Bar en VanOost de old fashioned nieuw leven inblazen

Wij spreken met chef Floris van Straalen en bartender Nick Vrielink over de old fashioned.